19 Şubat 2015 Perşembe

Kapşonlu bebek paltosu







Merhabalar arkadaşlar aslında konuşacak yazacak anlatacak o kadar çok şey birikti ki, zamansızlıktan hep ertelemek zorunda kaldım.Eskiden ne olursa olsun haftada bir post yazmaya çalışıyordum bloguma ma 2.dönem okula başlayınca nerdeyse bana hiç zaman kalmamaya başladı, çoğu zaman kızım uyusa da ben de uyusam diye gözünün içine bakıyorum, hatta her gece onu uyuturken ben de uyuyakalıyorum, sonra her tarafım tutulmuş bir vaziyette kalkıp yatağıma yatıyorum. 
Diyceksiniz ki ee o zaman bunu nasıl diktin, burda yayınlayınca sanki bir iki günde bitmiş gibi gelebilir ama kendisinişn en az 1 ay elimde sürünmüşlüğü doğrudur.

Bu arada fotolar için kusura bakmayın, pratik olduğu için cep tel.tercih ediyorum ama onda da fotolar iyi çıkmıyor.

Ülke gündemi beni de çok etkiledi yani günlerce kızıma bakıp bakıp nasıl nasıl nasıl insanlar nasıl bu kadar zalim olabilir dedim durdum, yani benim 1 sn ağlatmaya kıyamadığım yavrumu...söylemeye bile dilim varmadı arkadaşlar Allah ÖZGECAN ın ailesine sabır versin..

Kızım pazartesi 8 aylık olacak ve ben hala ona bir konseptli foto çekemedim. Bi de ben zannediyordum ki o büyüdükçe bana ve dikişime daha çok zaman kalacak ama büyüdükçe uykusu da azaldı iyice ve ben okul ev bebek üçgeninden çıkıp pek dikişe fırsat bulamıyorum bu aralar.

Hepiniz kalın sağlıcakla..

8 yorum :

  1. Çok tatlı çok :) İlerde kızım olursa aynısından isteriz :)

    YanıtlaSil
  2. Ama çok güzel olmuş yaaaa ellerine sağlık tatlım sıcacık giysin bebiş inşallah rabbim hepimizin çocuğunu korusun bütün kötülüklerden...

    YanıtlaSil
  3. Hep öyleyiz ,hep erteliyoruz,yetiştiremiyoruz...Birini yaparsak,diğerini yarım bırakıyoruz,öyle öyle gidecek hayat :)

    YanıtlaSil
  4. Allah kolaylık versin, işe çocuklu olarak dönmek zor, ama zamanla oturacaktır herşey, geçiş süreçleri malum. Ellerine sağlık çok cici olmuş aklıma çok önceleri daha Bilge yeni doğmuşken yayınladığın hırka geldi.

    YanıtlaSil
  5. Eline sağlık, çok tatlı olmuş.

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar blogunuzu yeni keşfettim... profilinizi okudum sanırım hepimiz iş hayatının stresinden hobilerimize verdik kendimizi... bebek paltosu çok cici olmuş elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  7. Neva iyi misin,merak ettim ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pek iyi sayılmam ama kötü bişey yok.merak etmeyin.

      Sil

teşekkürler